Sfatul zilei 15 octombrie 2021. Zodia care trece printr-o schimbare uriasă

Berbec
E momentul să faci mici schimbări și să ieși din rutina zilnică, mai ales legat de viața personală și relația cu persoana iubită.

Taur
Lucrurile nu merg prea bine la locul de muncă, asta și pentru că nu-ți mai place ce faci. Nu strică să cauți altceva.

Gemeni
Astrele te sfătuiesc să nu mai pierzi timpul cu lucruri care nu te ajută să evoluezi. Încearcă să afli care sunt prioritățile tale.

Rac
Primești o lecție dură de la viață. Cineva în care aveai maximă încredere te trădează în cel mai urât mod posibil. Fii mai rezervat mai târziu.

Leu
Ai așteptări foarte mari de la tine. Perfecțiunea nu te lasă să te concentrezi la viața personală, ai grijă să nu pierzi prea mult.

Fecioară
E posibil să ai nevoie de un ajutor, să ieși din impasul financiar în care ești acum. Din păcate, ai strâns multe datorii și facturi.

Balanță
Dezamăgirile te-au făcut să te îndepărtezi de oameni, prea mult poate pentru că astăzi ești singur, nu mai e nimeni alături de tine.

Scorpion
Sunt câteva chestiuni care te macină și nu-ți dau pace absolut deloc. Ai grijă să nu răbufnești în fața cui nu trebuie.

Săgetător
E cineva care se folosește de propriile tale arme și încearcă să-ți facă rău. Nu acceptă că ai ajuns cu o treaptă deasupra lui.

Capricorn
E momentul să pui punctul pe „i” în relația cu cel de lângă tine și să tragi concluziile necesare. Poate ajungeți la o înțelegere.

Vărsător
Se anunță o zi complicată. Nu reușești deloc să te faci înțeles și parcă oamenii te atacă mai mult ca oricând.

Pești
Ești genul care face tot felul de promisiuni, dar din păcate nu se ține de ele. Acum vei afla și tu cum se simt aceștia.