Simona Hapciuc a pus-o la punct pe mama Geta. Atac fără precedent la adresa mamei lui Culiță Sterp: „Doamnă, nu am să mă cobor la nivelul dumneavoastră…”

Deranjată de comentariile pe care mama Geta le-a făcut la adresa ei, Simona Hapciuc a reacționat dur în mediul online. Ce mesaj i-a transmit mamei lui Culiță Sterp?

Mama Geta nu ezită să își apere copiii atunci când simte că cineva este împotriva lor, lucru care s-a întâmplat și de această dată. După ce Simona Hapciuc a spus despre Culiță Sterp că este fals și parșiv, mama concurentului de la Survivor România 2021 a reacționat.

Ce s-a întâmplat după ce mama Geta a făcut mai multe declarații?

ScandaI între mama Geta și Simona Hapciuc. Ce spune fosta concurentă de la Survivor România 2021?
Simona Hapciuc a reacționat pe instagram după ce mama Geta a sugerat că fiul ei, Culiță Sterp, nu i-a acordat atenție Faimoasei și că din acest motiv ea nu are o părere bună despre el.

Deranjată de aceste declarații, fosta concurentă de la Survivor România 2021 a răbufnit și a pus-o la punct pe mama Faimosului. Simona Hapciuc a ținut să precizeze că nu a interacționat cu Culiță Sterp și că atunci când a făcut-o, relația lor a fost una conflictuală, iar în ceea ce o privește pe mama Geta, Faimoasa nu a ezitat să îi transmită un mesaj dur.

„Părerea mea despre Culiță este asta: e parșiv, am avut certurile pe care le-am avut cu el(…).

Vreau să vă spun doar atât, eu și Culiță nu am fost singuri pe insulă, am fost o gașcă de 12 oameni deci 10 oameni care pot confirma faptul că între mine și Culiță nu a existat niciun fel de interacțiune, decât în momentele în care strict aveam divergențe, în rest, nu vorbeam, nu ne uitam unul la celălalt, absolut nimic. Este penibil să apari la televizor, tu femeie de nu știu câți ani și să încerci să induci oamenii în eroare prin scandaluri s3xuale.

Adică știu că voi doar prin asta v-ați făcut cunoscuți și știu că doar atât puteți face, dar e penibil. De scos în evidență faptul că eu apar la televizor și vorbesc despre un om alături de care am trăit 8 săptămâni și cu care am avut nenumărate divergențe, dar mama lui apare la televizor și vorbește despre un om pe care nu îl cunoaște, nu am avut niciodată absolut niciun contact cu ea, nu ne-am văzut, nu ne-am scris niciodată, nu am avut niciun fel de interacțiune, deci efectiv inventează baliverne despre un om cu care nu a stat niciodată la masă.

Ea pur și simplu inventează chestii pentru că altceva nu este în stare să facă. Știu că aceste story-uri vor ajunge, într-un fel sau altul la ea, așa că singurul lucru pe care vreau să i-l transmit doamnei Geta este: Doamnă, nu am să mă cobor la nivelul dumneavoastră, am să vă las să lătrați până vi se termină saliva.”, a spus Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor România 2021, într-un story postat pe contul personal de instagram.